A Palermo elleni keret

2015. november 29. 19:19 - Type-R

Serie A logo.jpgA Juventus zsinórban elért három bajnoki győzelmet, valamint a Manchester City elleni fontos Bajnokok Ligája-diadalt követően szeretné átmenteni jó formáját és eredményességét a Palermo elleni vendégszereplésre, hogy a megszerezhető három pont segítségével tovább kapaszkodjon felfelé a tabellán.

Massimiliano Allegri mester továbbra sem számíthat Sami Khedirára, Roberto Pereyrára, Kwadwo Asamoahra, Martín Cáceresre és Hernanesre a csapat összeállítása során, így nagyjából a hétközi kupacsatát sikerrel megvívó keret készülhet a Palermo ellen is. A Manchester City elleni a győztes találatot szerző, majd a pályát idő előtt elhagyó Mario Mandžukić sérülése szerencsére nem bizonyult súlyosnak, így a horvát támadó bevetésre kész.

A harmadik számú kapus helyén Rubinho váltja Auderót, míg a sérülése után visszatérő Simone Padoin váltja a keretből ezúttal kimaradó Mario Leminát.

A két csapat legutóbb idén márciusban csapott össze egymással Szicíliában, s akkor a torinóiak Álvaro Morata tetszetős találatával arattak 1:0-ás győzelmet, s szállították haza a három bajnoki pontot.

A Juventus 20 fős kerete a következő:

Kapusok: Buffon, Neto, Rubinho

Védők: Chiellini, Alex Sandro, Barzagli, Bonucci, Rugani, Lichtsteiner, Evra

Középpályások: Marchisio, Pogba, Cuadrado, Padoin, Sturaro, Vitale

Csatárok: Zaza, Morata, Mandžukić, Dybala

A 20:45-kor kezdődő mérkőzést az DigiSport 1 élőben közvetíti.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://juventusfc.blog.hu/api/trackback/id/tr278125548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása