A Torino elleni keret

2015. december 16. 15:03 - Type-R

coppa_italia.jpgAz év még tartogat néhány megvívandó bajnoki csatát a Juventus számára, s ma este a címvédő Juventus bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe is, a csapatra ráadásul rögtön egy városi rangadó vár a Torino ellen. 

Massimiliano Allegri gyakorlatilag szinte teljes kerettel készülhet az összecsapásra, hiszen a sérülésből visszatérő Sami Khedira, Martín Cáceres és Hernanes is csapattársaival készülhet. A Torino elleni találkozón minden valószínűség szerint pályára léphetnek mindeddig minimális játéklehetőséghez jutó játékosok, így a kapuban Neto, míg a védelemben Daniele Rugani kezd majd.

A két együttes ősszel, a bajnokság tizenegyedik fordulójában már megmérkőzött egymással, s a zebramezes csapat teljesítményét illetően fontos fordulópontot jelentő találkozón a Juventus Paul Pogba révén szerezte meg a vezetést, azonban a bikák részéről Bovo egyenlített, végül másodpercekkel a záró sípszó elhangzása előtt, Juan Cuadrado alakította ki a 2:1-es végeredményt.

A Juventus 22 fős kerete a következő:

Kapusok: Buffon, Neto, Rubinho

Védők: Chiellini, Cáceres, Alex Sandro, Barzagli, Bonucci, Rugani, Lichtsteiner, Evra

Középpályások: Khedira, Marchisio, Pogba, Hernanes, Cuadrado, Padoin, Sturaro

Csatárok: Zaza, Morata, Mandžukić, Dybala

A 20:45-kor kezdődő mérkőzést az DigiSport 2 élőben közvetíti.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://juventusfc.blog.hu/api/trackback/id/tr208216620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása