Boldog új évet!

2015. december 31. 14:59 - Type-R

Ezzel a poszttal szeretnénk minden kedves Juventinonak boldog és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Köszönjük, hogy idén is követtétek a legnagyobb hazai Juve-blogot! Igyekeztünk a kedvetekre tenni, ezért 2015-ben összesen 1362 db posztot írtunk nektek azért, hogy első kézből értesüljetek a hírekről. A legpörgősebb hónap -a mercato miatt- az augusztus volt, amikor is 148 db bejegyzés íródott, de volt olyan hét, amikor elképesztő 40 hírmorzsa született.

Ezért nem kis köszönet illeti a szerkesztőket és vendégbloggereket, akik hozzájárultak az oldal gyarapodásához. Köszönjük Apuleius, venember83, 4Evorg, hellan, Juventus FC 15, Lord Viktor,BigP86 és tjunior!

Reméljük, hogy idén is megtaláltátok számításotokat a Juventus FC blogban! Visszavárunk titeket jövőre is, mert már nagyon szeretnénk egy bianconeri BL-győzelemről posztolni!

a szerkesztők

Szólj hozzá!
Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://juventusfc.blog.hu/api/trackback/id/tr948216598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása